KBC "Bežanijska kosa"
KBC "Bežanijska kosa" će na Beogradskom sportskom festu 10 – 12 juna 2005. godine na Adi Ciganliji biti ovlašćena zdravstvena ustanova – pokrovitelj ove manifestacije od velikog značaja za naš grad.

U tu svrhu, KBC "Bežanijska kosa" će na Adu Ciganliju postaviti sanitetsko vozilo u kojem će medicinsko osoblje moći da na licu mesta izvrši reanimaciju i ukaže pomoć povredjenim sportistima. Ovaj napredni metod u ukazvanju medicinske pomoći na javnim i masovnim manifestacijama će se, po prvi put, primeniti na Beogradskom sportskom festivalu.

KBC "Bežanijska kosa" predstavlja jednu od najopremljenijih bolnica u Srbiji, jer sadrži sve važne elemente za funkcionisanje jedne zdravstvene institucije. To se odnosi kako na organizacione i kadrovske, tako i na tehničke kapacitete, rekonstrukciju i adaptaciju prostora.

Savremeno organizovana, dijagnostičko-terapijski efikasna zdravstvena institucija,  KBC "Bežanijska kosa" pruža kvalitetnu zdravstvenu zaštitu na nivou najboljih evropskih standarda.

Nosilac je brojnih razvojnih programa u medicini i zdravstvenoj zaštiti i implementaciji novih dijagnostičkih i terapijskih postupaka i pouzdani oslonac korisnicima zdravstvenih usluga.
Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS